Sunday, April 5, 2009

Bangun oii....

10 Saat penting yang membuatkan LELAKI sedar!!


1. Saat teman wanita atau isteri memasakkan makanan kesukaannya.
(aduss..aku x reti masak. Mcmana nih )

2. Saat wanita berpura-pura menikmati acara bola sepak kegemarannya, padahal dia tahu bahawa wanita yang
didampinginya itu lebih suka menonton filem-filem berunsurkan kisah percintaan.

3. Saat wanita yang biasa didampinginya tiba-tiba muncul tanpa diduga olehnya hanya untuk menonton mereka bermain bola sepak atau bowling. (klu dah main bowling tu..join ajela)

4.Saat wanita yang biasa didampingi menghilang dari kehidupannya. Ketika inilah elaki akan sedar bahawa mereka sebenarnya amat memerlukan wanita di samping dirinya.

5. Saat lelaki melihat mata wanita dipenuhi air mata bahagia, ketika mereka mengucapkan, Sayang, aku cinta padamu.

6. Saat wanita membelikan tali leher yang sudah lama menjadi
perhatiannya. (kereta pun ok gak!)

7. Saat wanita lebih memilih dirinya daripada lelaki lain yang sama-sama dekat dengan anda.

8. Saat wanita menelefon dan hanya untuk mengatakan, Aku mencintaimu.

9. Saat wanita mengandaikan merekalah yang dapat menyelesaikan persoalannya.

10.Saat wanita mengajak mereka menemaninya untuk berjumpa doctor hanya keranadia mengadu sakit. (make sure poket korang ada duit..klu tak naya jer)

1 comment:

There was an error in this gadget